Nu tänkte jag ge er ett tips på en extra lyxig tårtfyllning!
- Börja med att ta fram en tårtbotten och lägg på grädde eller som jag har gjort, vanilj- och marshmallowfrosting (receptet finns under bilderna).
- Täck sedan grädden med dina favorit chokladpraliner. Jag har valt praliner med kolafyllning.
- Täck sedan pralinerna med mer grädde eller frosting.
- Ställ sedan in i frysen minst 30 min för att lagret ska bli hårt och hålla för nästa botten utan att pralinerna mosas.
- Ta sedan ut tårtan för att täcka och dekorera den på valfritt sätt. Jag täckte den med grädde och dekorerade sedan med chokladfingrar, som det kallas, och vindruvor.
Steg 1 |
Steg 2 |
Steg 3 |
Ingredienser:
150-175 g smör
4-5 dl florsocker
1 burk marshmallowfluff
3 msk marsanpulver
1/4 tsk vaniljpulver
- Låt smöret bli rumsvarmt.
- Vispa sedan ihop allt i en bunke.
Ett tips:
Börja med det mindre måtten på florsocker och smör för att du ska få en smak och konsistens som du gillar.
Kommentarer
Skicka en kommentar